A partir del 8 de març i fins al pròxim 31 de maig podrem tornar a gaudir del VII Cicle de Música Sacra Coral al Monestir. Es tracta d’un festival musical que es desenvoluparà durant els pròxims dos mesos i que està organitzat per Camerata Sant Cugat i l’Ajuntament.  La música  sacra, també coneguda com a música sagrada, es refereix a aquella música que s’interpreta  en contextos religiosos.

Aquest cicle de concerts s’inclou dins de la programació cultural de la ciutat i, concretament, en Viu la Clàssica a Sant Cugat.

En Visit Sant Cugat volem descobrir-te que hem preparat en el VII Cicle de Música Sacra Coral al Monestir de Sant Cugat perquè, així, puguis conèixer la programació d’aquest any.

Concerts benèfics de música clàssica a Sant Cugat

El VII Cicle de Música Sacra Coral al Monestir és un festival que es realitza any rere any, de reconegut prestigi a Catalunya. Aquest any 2019 arribem a la setena edició d’aquest cicle de concerts, la recaptació dels quals s’envia a l’associació Càritas de Sant Cugat. Un cicle benèfic que té com a voluntat difondre la música clàssica i donar a conèixer a compositors clàssics i actuals.

Aquest cicle de música es realitza en el Monestir de Sant Cugat i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià. En aquest recinte és on es podran gaudir de diferents concerts que promouen la música religiosa. En el repertori es podran escoltar temes d’autors clàssics però, també, de compositors catalans contemporanis. D’aquesta forma, es crea un cicle complet en el qual es podrà conèixer tant la tradició com la situació actual d’aquest gènere musical.

 

cicle musica sacra esglesia monestir

Programació del VII Cicle de Música Sacra Coral al Monestir

Aquí et deixem la programació completa d’aquest cicle de concerts perquè puguis conèixer als artistes que formen part de l’edició 2019.

COR VIVALDI

  • Divendres 8 de març, a les 21h 
  • Direcció: Òscar Boada

COR JOVE DE L’ORFEÓ CATALÀ

  • Divendres 29 de març, a les 21h
  • Direcció: Esteve Nabona

COR JOVE DEL CONSERVATORI DE SANT CUGAT

  • Divendres 5 d’abril, a las 21h
  • Direcció: Raimon Romaní

CAMERATA SANT CUGAT

  • Divendres 10 maig, a las 21h
  • Direcció: Xavier Baulies

COR TESSÀLIA

  • Divendres 31 de maig, a les 21h
  • Direcció: Xavier Garcia

Reserva ara les teves entrades per a aquest cicle musical i no et quedis sense descobrir-ho!

cicle de musica clasica

 

El Cicle de Música Sacra Coral al Monestir va començar en 2012

Des de l’any 2012 el municipi de Sant Cugat va destacar el seu compromís en el panorama de la música clàssica de Catalunya. Amb aquest cicle de concerts es promouen les obres de música sacra i espiritual d’autors de tots els temps. A més, durant els concerts també participen els millors cors a capela perquè el concert sigui tota una experiència artística i emocionant.

L’espai triat per a acollir aquest cicle de música és el Monestir, el nostre monument més emblemàtic de Sant Cugat,  un històric edifici que es va començar la seva construcció en el segle IX. Un lloc idoni per a albergar concerts d’aquesta índole i gaudir de la música en un espai incomparable.