Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat. Venda d’entrades.

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques  perquè gaudeixis el Monestir de Sant Cugat. Si t’agrada la història, l’arquitectura, l’art, la música i les  llegendes segur que trobes la teva visita.

Visita Segura, ens hem preparat per rebre’t

  • Durant la teva visita: és obligatori que portis una mascareta de protecció, utilitzis el gel hidroalcohòlic quan se t’indiqui i respectis la distància de seguretat de 2 metres

Visita segura monestir de sant cugat

  • Vetllem per la teva seguretat: Aforament limitat controlat, ús de mascareta per part dels treballadors i protocols d’higiene.
Esghlesia Monestir de Sant Cugat

El monestir més poderós del Comtat de Barcelona

5 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval.
Dissabtes a les 10 h

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells

5 €

Sense guions previs, algunes regles de joc, l’atzar i la improvisació del guia, aquests són els ingredients d’una visita diferent i divertida sobre els capitells del Claustre. Diumenges a les 12 h.

Passejades pels parcs i jardins

5 €

T’hem preparat quatre experiències per gaudir dels parcs i el patrimoni de Sant Cugat. Són visites comentades per un expert. Només tens quatre oportunitats: dissabtes 3, 10, 17 i 24 d’octubre.

capitells musicals claustre

Els capitells musicals del Claustre del Monestir de Sant Cugat

5 €

Descobreix la música dels antics monjos benedictins i  les notes musicals que s’amaguen en alguns dels capitells romànics. Una única visita, el dissabte 19 de setembre.

Audiguía Monestir de Sant Cugat

Audioguia: Sent la veu del Monestir de Sant Cugat

4 €

Sent la veu del Monestir a través d’una audioguia de tot el conjunt monàstic. Coneix la història, els costums dels monjos benedictins i l’arquitectura.  Fes la visita al teu aire i el temps que vulguis.

Capitells Claustre Romànic

Audioguia: El llibre de pedra medieval

4 €

El claustre del Monestir està format per 144 capitells romànics únics, que conformen un magnífic llibre esculpit en pedra, ple de relats. Et convidem que descobreixis alguna de les històries d’un dels millors claustres romànics d’Europa.

Dues audioguies:
Conjunt Monàstic i Claustre Romànic

6 €

Gaudeix del Monestir al complet i al teu ritme. Amb Sent la veu del Monestir coneixeràs la història i l’arquitectura de tot el conjunt. I amb El llibre de pedra medieval descobriràs els magnífics relats dels capitells romànics del claustre.

venda d'entrades sant cugat

Recorregut guiat Camí de Sant Jaume. Tram de Sant Cugat

Gratuït

Visita guiada única per descobrir el tram santcugatenc del Camí de Sant Jaume de la ma d’un expert el Dr. Jorge Rodríguez Ariza Historiador de l’Art
Dissabte 25 de juliol a les 19. 30 h

Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat

Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat

15 €

L’estiu està especialment pensat per als noctàmbuls. Si t’agrada la nit i el misteri aquesta és la teva visita guiada.  Dissabte 25 de juliol. Dissabte 1, 8, 15, 22 i 29 d’agost. Dissabte 5 de setembre. Sempre a les 22 h.