Loading...

Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat. Venda d’entrades.

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques  perquè gaudeixis el Monestir de Sant Cugat. Si t’agrada la història, l’arquitectura, l’art, la música i les  llegendes segur que trobes la teva visita.

Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

El monestir més poderós del Comtat de Barcelona

5,36 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval. Dissabtes de novembre  a març a les 10 h al mati.

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia: Sent la veu del Monestir de Sant Cugat

4,29 €

Sent la veu del Monestir a través d’una audioguia de tot el conjunt monàstic. Coneix la història, els costums dels monjos benedictins i l’arquitectura.

Comprar

Experiències per viure la ciutat de Sant Cugat. Venda d’entrades de packs combinats

Aquestes experiències estan dissenyades per a aquells que volen passar un dia complet a Sant Cugat i gaudir-la al 100%. Plans a molt bon preu que combinen cultura, compres, natura, esport i unes pinzellades de Holliwood.

Venda d'entrades Monestir de Sant Cugat i Mercantic

Monestir de Sant Cugat & Vintage Shopping

4 €

Visita una joia arquitectònica de la Catalunya medieval i gaudeix del vintage village Mercantic, molt més que un mercat (obert cada dia, menys dilluns).

Comprar
Vendar d'entrades Monestir de Sant Cugat i ebike Collserola

Tour en bicicleta
elèctrica

24,70€

En bicicleta elèctrica  gaudiràs del Parc Natural de Collserola i visitaràs el Monestir de Sant Cugat,  que t’ofereix el millor romànic més proper de Barcelona.

Comprar
Venda d'entrades Monestir de Sant Cugat i Marilyn Monroe

Museu Marilyn Monroe & Monestir de Sant Cugat

5,22 €

A la mateixa plaça Octavià pots visitar el Monestir de Sant Cugat i la Casa-Museu Cal Gerrer, allà ens espera el mite, Marilyn Monroe.

Comprar
Monestir de Sant Cugat & Seu d’Ègara de Terrassa

Monestir de Sant Cugat & Seu d’Ègara de Terrassa

4,28 €

Sant Cugat i Terrassa tenen dues joies: la Seu Ègara i el Monestir, totes dues a un pas de Barcelona i molt ben comunicades amb els FGC.

Comprar