Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat. Venda d’entrades visites guiades i audioguia

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques perquè gaudeixis el Monestir de Sant Cugat. Si t’agrada la història, l’arquitectura, l’art, la música i les llegendes segur que trobes la teva visita.

Recordeu que l’entrada al Claustre i a l’Església del Monestir de Sant Cugat és GRATUÏTA (respecteu l’espai de culte). Consulteu els horaris

Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

El monestir més poderós del Comtat de Barcelona

8 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval.
Dissabtes a les 10 h

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells 

8 €

Sense guions previs, algunes regles de joc, l’atzar i la improvisació del guia, aquests són els ingredients d’una visita diferent i divertida sobre els capitells del Claustre. Diumenges a les 12 h.

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia:
Conjunt Monàstic i Claustre Romànic

6 €

Gaudeix del Monestir al complet i al teu ritme amb aquesta audioguia de dos recorreguts. Amb Sent la veu del Monestir coneixeràs la història i l’arquitectura de tot el conjunt monumental i, amb El llibre de pedra medieval descobriràs els magnífics relats dels capitells romànics del Claustre. 

COMPRAR

Passejades pels parcs i jardins, els indrets verds de la ciutat

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques de caire natural perquè gaudeixis de la flora i fauna que s’amaguen en els diferents parcs de la ciutat. Amb aquestes visites podràs redescobrir espais coneguts i conèixer d’altres, potser, més desconeguts i espectaculars. Aprofita aquesta oportunitat única d’observar la natura santcugatenca durant la primavera.

Venda d'entrades visita del modernisme entre arbres singulars

Modernisme entre arbres singulars

8 €

Cases modernistes i noucentistes entre els carrers o places de Sant Cugat, rodejat d’un seguit d’arbres singulars.
Diumenge 15 de maig 

Comprar
Venda d'entrades visita el parc del Torrent de Ferrussons i el parc del Pont de Can Vernet

Parc del Torrent de Ferrussons i parc del Pont de Can Vernet

8 €

La natura del torrent s’endinsa dins la ciutat.  Hi descobrirem la biodiversitat i sentirem els ocells que han triat viure-hi.
Diumenge, 25 de maig

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Parc Central i parc del Turó de Can Mates

8 €

Vine a conèixer el parc urbà més gran de Catalunya! Durant la visita podràs percebre un trosset del passat de Sant Cugat.
Diumenge, 30 de maig

COMPRAR
Venda d'entrades visita els jardins del Monestir i el parc de l’Arborètum-passeig Antoni Gaudí

Jardins del Monestir i parc de l’Arborètum-pg. Antoni Gaudí

8 €

Passejarem entre arbres imponents que no deixen a ningú indiferent: els colors de les fulles, les ombres i els ocells que hi viuen.
Diumenge, 6 de juny

COMPRAR

Marxandatge i Guia del Monestir de Sant Cugat, ho trobaràs a la botiga física del Monestir i l’Oficina de Turisme

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Marxandatge del Monestir

Vols portar al Monestir i el seu magnífic patrimoni sempre amb tu? Amb aquests elements de marxandatge que et proposem, podràs portar el símbol de la nostra ciutat. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Guia del Monestir

Si vols conèixer tots els secrets, les històries i la fascinant arquitectura de la joia patrimonial de Sant Cugat, et recomanem la guia actualitzada del Monestir. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.

Visita Segura, ens hem preparat per rebre’t

  • Durant la teva visita: és obligatori que portis una mascareta de protecció, utilitzis el gel hidroalcohòlic quan se t’indiqui i respectis la distància de seguretat de 2 metres.

Visita segura monestir de sant cugat

  • Vetllem per la teva seguretat: Aforament limitat controlat, ús de mascareta per part dels treballadors i protocols d’higiene.