Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat. Venda d’entrades.

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques perquè gaudeixis el Monestir de Sant Cugat. Si t’agrada la història, l’arquitectura, l’art, la música i les llegendes segur que trobes la teva visita.

Visita Segura, ens hem preparat per rebre’t

  • Durant la teva visita: és obligatori que portis una mascareta de protecció, utilitzis el gel hidroalcohòlic quan se t’indiqui i respectis la distància de seguretat de 2 metres.

Visita segura monestir de sant cugat

  • Vetllem per la teva seguretat: Aforament limitat controlat, ús de mascareta per part dels treballadors i protocols d’higiene.
Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

El monestir més poderós del Comtat de Barcelona

5 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval.
Dissabtes a les 10 h

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells

5 €

Sense guions previs, algunes regles de joc, l’atzar i la improvisació del guia, aquests són els ingredients d’una visita diferent i divertida sobre els capitells del Claustre. Diumenges a les 12 h.

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia: Sent la veu del Monestir de Sant Cugat

Gratuït

Sent la veu del Monestir a través d’una audioguia de tot el conjunt monàstic. Coneix la història, els costums dels monjos benedictins i l’arquitectura.  Fes la visita al teu aire i el temps que vulguis. Fins el mes de novembre el servei d’audioguia serà gratuït.

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia: El llibre de pedra medieval

Gratuït

El claustre del Monestir està format per 144 capitells romànics únics, que conformen un magnífic llibre esculpit en pedra, ple de relats. Et convidem que descobreixis alguna de les històries d’un dels millors claustres romànics d’Europa. Fins el mes de novembre el servei d’audioguia serà gratuït.