Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat i a la ciutat. Venda d’entrades visites guiades i audioguia

T’hem preparat un conjunt d’experiències turístiques perquè gaudeixis el Monestir de Sant Cugat i del municipi. Si t’agrada la història, l’arquitectura, l’art, la música i les llegendes segur que trobes la teva visita.

Recordeu que l’entrada al Claustre i a l’Església del Monestir de Sant Cugat és GRATUÏTA (respecteu l’espai de culte). Consulteu els horaris

Els propers 8, 9 i 10 d’octubre se celebren les Jornades Europees de Patrimoni 2021, des del Monestir ens sumem a aquest esdeveniment amb les dues visites guiades del cap de setmana.

Les visites gratuïtes seran:

  • Dissabte 9 d’octubre  – El Monestir més poderós del comtat de Barcelona – 10 h
  • Diumenge 10 d’octubre – Claustre del Monestir: coneix les històries que amaguen els capitells – 12 h

Podreu obtenir les vostres entrades gratuïtes entrant en la visita desitjada, selecionant el dia al calendari.

Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

Dos Claustres i un mestre constructor

15 €

Descobreix el tresor que comparteixen els dos claustres de Girona i Sant Cugat. Dues visites guiades per a conèixer un romànic excepcional i l’obra del mestre escultor Arnau Cadell.

Dissabte 25 de setembre. 

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells 

8 €

Sense guions previs, algunes regles de joc, l’atzar i la improvisació del guia, aquests són els ingredients d’una visita diferent i divertida sobre els capitells del Claustre.

Diumenges a les 12 h.

Comprar
Venda d'entrades al Monestir de Sant Cugat

El Monestir més poderós del Comtat de Barcelona

8 €

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica del Monestir en la història de la Catalunya medieval.

Dissabtes a les 10 h

Comprar
Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Audioguia:
Conjunt Monàstic i Claustre Romànic

6 €

Gaudeix del Monestir al complet i al teu ritme amb aquesta audioguia de dos recorreguts. Amb Sent la veu del Monestir coneixeràs la història i l’arquitectura de tot el conjunt monumental i, amb El llibre de pedra medieval descobriràs els magnífics relats dels capitells romànics del Claustre. 

COMPRAR

Marxandatge i Guia del Monestir de Sant Cugat, ho trobaràs a la botiga física del Monestir i l’Oficina de Turisme

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Marxandatge del Monestir

Vols portar al Monestir i el seu magnífic patrimoni sempre amb tu? Amb aquests elements de marxandatge que et proposem, podràs portar el símbol de la nostra ciutat. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.

Venda d'entrades audioguia del Monestir de Sant Cugat

Guia del Monestir

Si vols conèixer tots els secrets, les històries i la fascinant arquitectura de la joia patrimonial de Sant Cugat, et recomanem la guia actualitzada del Monestir. Podràs comprar aquests productes a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat i al mateix Monestir de Sant Cugat.

Visita Segura, ens hem preparat per rebre’t

  • Durant la teva visita: és obligatori que portis una mascareta de protecció, utilitzis el gel hidroalcohòlic quan se t’indiqui i respectis la distància de seguretat de 2 metres.

Visita segura monestir de sant cugat

  • Vetllem per la teva seguretat: Aforament limitat controlat, ús de mascareta per part dels treballadors i protocols d’higiene.