Aquí podeu trobar tota la informació necessària per gaudir de les activitats proposades per la diada de Sant Medir 2021 a Sant Cugat. Aquest any tan diferent i de pandèmia, et proposem uns actes amb tota la seguretat i seguint les mesures sanitàries. A continuació, t’expliquem el programa de la festa. 

Programa de la diada de Sant Medir 2021  

Concert de Sant Medir amb The Ministers of Pastime

Per celebrar la festivitat de Sant Medir, l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià, ha organitzat el tradicional concert a l’església amb l’ensemble de música barroca The Ministers of Pastime. Aquest concert serà el primer del Cicle Musical Ressons, que es desenvoluparà durant aquest 2021 al Monestir de la ciutat.

Dimecres 3 de març

21 h. Església del Monestir (Monestir de Sant Cugat)

L’ensemble de música barroca The Ministers of Pastime, ens traslladarà a la cort vienesa de Ferran III, emperador del Sacre Imperi Romanogermànic.

L’activitat és gratuïta, cal aconseguir la invitació a santcugat.cat/ressons

The Ministers of Pastime és un grup de músics format el 2016 centrat en la interpretació de repertori dels segles XVII i XVIII tot buscant el màxim rigor històric. El seu nom prové dels músics que acompanyaven al rei Enric VIII i que se’ls designava com a “ministres del passatemps”.

Exposició a l’aire lliure

Per tal de crear un relat històric i mostrar la història i tradició de la festa de Sant Medir, es muntaran 3 estructures metàl·liques expositives amb fotos antigues al carrer.

Esperem que l’any vivent es puguin realitzar la totalitat de les activitats de la diada a l’ermita i reprendre les celebracions que es porten a terme cada any i són història i  tradició de Sant Cugat.

Sant Medir ermita