Després de l’èxit de Sant Cugat a Escena a l’estiu, et proposem que agafis l’agenda per apuntar les noves propostes de concerts, teatre i dança que ha impulsat l’Ajuntament de Sant Cugat per aquesta tardor de “nova normalitat”. La programació oferida és de caràcter 100% local i busca donar suport al sector cultural en tots els seus besants. Aquesta estarà formada per un total de 60 artistes professionals (56 músics i 4 ballarins professionals), més tots els actors de teatre amateur de la Lliga Improsionant. Serà una edició que no et podràs perdre!

Trobaras tota la informació necessària per a conèixer l’agenda cultural titulada “Sant Cugat a Escena“. T’informem que aquestes activitats es realitzaran entre els dies 17 de setembre i 11 d’octubre.

Els diners recaptats amb les entrades es destinaran a La Marató de TV3 per la Covid-19.

D’igual manera, els espectacles es podran veure en directe amb l’aforament limitat i mantenint les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Vina i gaudeix de la nostra oferta cultural!

sant cugat a escena

Activitats Sant Cugat a Escena

El programa es divideix en 6 cicles dedicats als diferents estils i disciplines culturals. Els espais escollits per tal de portar a terme aquestes activitats han estat el Claustre del Monestir i el Celler Modernista.

Les entrades per assistir-hi es poden adquirir online aquí (heu d’anar després a la pàgina de venda d’entrades eventbrite)  a un preu de 10 €, més despeses de gestió. Excepte els  espectacles de Dansa (de 25 minuts de durada a un preu de 6 euros) i la Lliga Improsionant (gratuïta)

Ens enorgulleix comunicar que tota la recaptació es destinarà a La Marató de TV3 per la Covid-19.

Tots els espectacles es podran seguir igualment en directe i en obert pel canal You Tube de l’Ajuntament i la plataforma multimèdia Cugat Mèdia.

Oferta d’espectacles i concerts al setembre i octubre

Finalment, et deixem les diferents activitats:

Sant Cugat a Escena Estiu

L’edició celebrada el mes de juliol va assolir un gran èxit de públic i de visualitzacions de les emissions dels actes per YouTube. Els espectacles van acumular 736 espectadors presencials i 2.435 digitals i es van recaptar 6.000 euros que es destinaran a projectes sociosanitaris per combatre els efectes de la Covid-19.

Esperem que aprofitis aquesta oportunitat cultural de Sant Cugat a Escena i facis de la cultura local un habitual dels mesos de setembre i octubre!