En aquest post et presentem les novetats de l’última oferta cultural que ha impulsat l’Ajuntament de Sant Cugat.

A continuació et mostrem una sèrie de programes de caràcter cultural a la ciutat de Sant Cugat per aquest estiu de “nova normalitat”. La programació oferida és de caràcter 100% local i busca donar suport al sector cultural en tots els seus besants. Aquesta inclou música, teatre i una visita virtual al claustre, presenta una vintena de propostes durant juliol amb 70 artistes locals.

Trobareu tota la informació necessària per a conèixer l’agenda cultural titulada “Sant Cugat a Escena“. Els diners recaptats amb les entrades es destinaran a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes de la COVID 19

Veniu i gaudiu de la nostra oferta cultural!

sant cugat a escena

Activitats Sant Cugat a Escena

El Claustre acollirà els primers espectacles en directe i amb públic des del confinament, amb aforament limitat i sempre complint les mesures de seguretat.  El nostre Claustre acollirà espectacles en directe:  Nits de clàssica, Lectures a la fresca confitades i Vespres de Jazz amb l’aforament limitat i mantenint les mesures de seguretat establertes.

Les entrades per assistir-hi es poden adquirir online aquí, a un preu de 10 €, més despeses de gestió. Ens enorgulleix comunicar que tota la recaptació es destinarà a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes del coronavirus.

Tots els espectacles, inclosos La Pua al Plató i Els capitells musicals al claustre, es podran seguir igualment en directe i en obert pel canal You Tube de l’Ajuntament i la plataforma multimèdia Cugat Mèdia.

Finalment, us deixem les diferents activitats ofertes:

Oferta

  • La Pua al Plató (4 concerts)
  • Nits de clàssica (4 concerts – 2 dobles)
  • Lectures a la fresca confitades (6 obres breus)
  • Vespres de Jazz (2 concerts)
  • Els capitells musicals del claustre (1 visita guiada online)

Esperem que aprofiteu aquesta oportunitat cultural de Sant Cugat a Escena i feu de la cultura local un habitual del vostre estiu!