Et proposem una proposta musical molt interessant per a realitzar durant aquests mesos a Sant Cugat del Vallès. T’agrada la música en espais culturals i històrics? Si la teva resposta és sí, aquest post és per a tu! Aquí trobaràs tota la informació sobre el Cicle musical Ressons, la clàssica al Monestir. La proposta musical cerca fer-nos còmplices de l’emoció d’unes ones musicals que s’esplaien en les formes romàniques, gòtiques i barroques de l’església del Monestir de Sant Cugat.

Aquest cicle musical es desenvoluparà del 3 de març (Sant Medir) al 4 de juny de 2021. El lloc escollit on es portaran a terme els concerts serà a l’església del Monestir.

Ressons, clàssica al Monestir

Presentem una acurada proposta musical còmplice de les formes romàniques, gòtiques i barroques de l’església del Monestir i dels seus ressons característics.

L’organització del festival recau a l’Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià. Tota una experiència musical que s’emmarca dins la programació de Viu la Clàssica a Sant Cugat.

The Ministers of Pastime

The Ministers of Pastime és un grup de músics format el 2016 especialitzat en la pràctica històricament informada i centrat en la interpretació de repertori dels segles XVII i XVIII. El seu nom prové dels músics que acompanyaven al rei Enric VIII i que se’ls designava com a “ministres del passatemps”. La formació busca reflectir aquesta realitat que parla de la riquesa de les diferents influències culturals a Europa en la música d’aquest període històric.

Reserva aquí les teves entrades!

Dia: 3 de març 2021

Hora: 21 h

Lloc: Església del Monestir

Preu: gratuït

The Ministers of Pastime

Pretérito Imperfecto, Bosques Umbrosos

Pretérito Imperfecto és un ensemble dedicat a la interpretació històrica del repertori preclàssic de la península Ibèrica. Per aconseguir-ho, se serveixen a més de tota la força, passió i energia que els ofereix tant la música com la lírica del Segle d’Or que ofereix aquest repertori.

Reserva aquí les teves entrades!

Dia: 19 de març 2021

Hora: 21 h

Lloc: Església del Monestir

Preu: 10 euros

Pretérito Imperfecto

Ensemble De Canendi Elegantia  

De Canendi Elegantia és un grup de cantants masculins que centra el seu repertori en la interpretació de la polifonia europea del renaixement. Van debutar a Santa Maria del Pi el 2016 amb un concert dedicat a la polifonia anglesa i castellana del s. XVI.

Reserva aquí les teves entrades!

Dia: 16 d’abril 2021

Hora: 21 h

Lloc: Església del Monestir

Preu: 10 euros

Ensemble De Canendi Elegantia

Cor Aglepta

El Cor Aglepta és un cor de veus blanques format íntegrament per 18 noies que provenen de l’educació en el cant coral i en la música. Està dirigit per Oriol Castanyer des dels seus inicis. El nom Aglepta prové originàriament de l’obra contemporània a cappella de l’autor suec Arne Mellnäs. Es tracta d’un encanteri, en el que es van entrellaçant les veus per crear una atmosfera de sons sorprenentment encisadora i captivadora.

Reserva aquí les teves entrades!

Dia: 4 de juny 2021

Hora: 21 h

Lloc: Església del Monestir

Preu: 10 euros

Cor Aglepta