MERCANTIC, MERCAT PERMANENT D’ANTIQUARIS I BROCANTERS

Mercantic és una petita vila vintage de brocanters, antiquaris, artesans i artistes on cada dia passen coses diferents. És un referent a Europa per als amants del col·leccionisme i la decoració.

Mercantic acull uns cent comerciants agrupats en una superfície d’uns 15.000 m2, distribuïts entre la coneguda Nau Central i la zona de les Casetes, totes de fusta de diferents colors. A la sala El Siglo se celebren dissabtes i diumenges concerts de música en viu. I a la llibreria, del mateix nom, s’exposen més de 100.000 volums i constitueix la llibreria de vell més gran de l’Estat. La Puntual és  un centre artístic per a joves talents que exposen les seves obres i realitzen tallers creatius. Mercantic ofereix diferents espais gastronòmics i per a esdeveniments.

Mercantic Nau Central
0
Metres quadrats
0
Comerços
0
Visitants setmanals

SUGGERIMENTS

  • Mercat Setmanal. Cada cap de setmana s’amplia l’oferta d’expositors i és el moment de conèixer el clàssic concert-vermut dels dissabtes i diumenges de la sala El Siglo, i també el Food Market, que acull una interessant oferta gastronòmica amb Food Trucks.
  • Vintage Fest. Cada primer diumenge de mes, al matí, Mercantic es converteix en un gran mercat de llibres, discos, roba de segona mà i objectes curiosos.
  • El Mercat de la Terra ens apropa els productes de proximitat, ecològics i vegans.
  • Consulta la web de Mercantic i les xarxes socials per conèixer les diferents activitats programades.
 Mercantic LLibreria El Siglo

COM ARRIBAR A MERCANTIC?

La millor manera de venir a Mercantic és amb els FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Pots agafar la línia S2 o la S55, baixa a l’estació Volpelleres i  després de 5 minuts caminant arribaràs a Mercantic.
L’adreça exacte és:
Av Rius i Taulet 120
08173 Sant Cugat del Valles
info@mercantic.com T: +34 93 674 49 50
Consulta al mapa la ubicació i com arribar a Sant Cugat

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

MERCANTIC SANT CUGAT HORARI

Nau Central:  obert de dimarts a dissabte, de 10 a 20 h Diumenges, de 10 a 16 h. Casetes: obert de dilluns a divendres, cal consultar-ho al comerciant. Dissabtes, de 10 a 20 h; i diumenges de 10 a 16 h
Si ens visites els diumenges, recorda que cal pagar 2 € si vens d’11 a 14 h. Si vens abans o després, l’entrada és gratuïta! Els nens fins als 12 anys no paguen. Persones amb diversitat funcional més acompanyant tampoc paguen. I la resta de dies, de dimarts a dissabte, és gratuït.

ON APARCAR A MERCANTIC?

Hi ha una zona d’aparcament a Mercantic oberta els dissabtes de 10 a 20 h i diumenges de 10 a 18 h. Disposeu de diferents pàrquings al costat, com el Camp de Futbol habilitat tot el cap de setmana i el diumenge, el pàrquing del Mercadona. Els dies feiners hi ha aparcament disponible dins del recinte en l’horari d’obertura. Consulteu la imatge del plànol.
Si us plau, no aparqueu sobre les voreres ni en doble fila. Recordeu que la millor manera de venir a Mercantic és amb els FGC,  Línies S2 i S55 estació Volpelleras.

MERCANTIC SANT CUGAT RESTAURANTS

Gaudeix de la gastronomia de Mercantic en els seus restaurants que t’ofereixen cuina de mercat, healthy food street food. El cap de setmana a Mercantic és  l’hora del bon vermut i de las nits de copes.

Consulta els horaris dels espais gastronòmics i culturals al web de Mercantic