Fent camí

Si hi ha un color que predomina a la ciutat, aquest és el verd. Si vens a visitar-nos, sabràs el perquè. No t’oblidis de portar les sabatilles, perquè segur que tindràs ganes de sortir a córrer o agafar una bicicleta i començar a fer quilòmetres. Respira, respira, el teu cos s’omplirà de bona energia. T’hem preparat la nostra selecció de camins perquè et posis en forma.

Senderismo Collserola

Senderisme

Tens molts camins per recórrer, tot depèn de si vols fer una passejada o una excursió de més llarga durada. Aquí pots trobar tota la informació sintetitzada de les propostes que tenim en l’actualitat. Pots escollir des de descarregar-te una app o un mapa amb itineraris de curta durada, fins a baixar-te els tracks de senders de més llarga durada.

  • Descarregat al mòbil l’app de Natura Local. Ofereix quatre itineraris autoguiats d’una durada d’entre una i dues hores.
  • Itineraris a peu. Pots gaudir d’un total de vuit itineraris a peu per descobrir fonts, valls, camins i belles masies. Descarrega-te’n el PDF 
  • Itineraris guiats. Cada diumenge es duen a terme passejades guiades per gaudir de la natura i conèixer el paisatge, el patrimoni, la flora i la fauna del Parc Natural de Collserola. Descarrega-te’n el PDF
  • Camí dels Monjos, PR C-38, sender de petit recorregut. És un trajecte històric de 25 km  que uneix els municipis de Sant Llorenç, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. Tracks.
  • Camí de Sant Jaume.  Aquesta ruta internacional històrica va de Barcelona al Monestir de Montserrat i passa per Sant Cugat. Aquest primer tram són 10,7 km. Tracks
  • Vallès Natural GR 17 – etapa 2 va de Santa Maria de Barberà a Sant Cugat del Vallès. Són un total de 7,7 km. Tracks

Per saber més coses de cada una de les propostes, consulta l’apartat Rutes i visites.

INFORMACIÓ GENERAL

Oficina de Turisme
Plaça d’Octavià, 10
Tel.: +(34) 936 759 952
turisme@santcugat.cat

Cicloturisme en Sat Cugat

Cicloturisme

Si el que t’agrada és la bicicleta disposes de tres itineraris que s’acaben en una estació de tren, de Rodalies-Renfe o d’FGC. Les indicacions per seguir els itineraris corresponen a la senyalització de pistes del parc, que són als senyals verticals de cada encreuament. També tens a la teva disposició altres camins que són també cicables.

INFORMACIÓ GENERAL

Oficina de Turisme
Plaça d’Octavià, 10
Tel.: +(34) 936 759 952
turisme@santcugat.cat