TAN A PROP I TAN DIFERENT

La ciutat de Sant Cugat, a només 25 km de Barcelona, és el lloc ideal per si busques una estada plena d’experiències culturals, d’oci i de natura sense aglomeracions, des d’on podràs gaudir de la Ciutat Comtal i de la província.

Autopista

Sant Cugat està molt ben connectada per carretera. Les principals vies d’accés són aquestes:

  • AP-7: Sud Barcelona – Tarragona – Castelló – València.
  • AP-7: Nord Girona – França.
  • AP-2: Barcelona – Lleida – Saragossa.
  • C16, E9: Túnels de Vallvidrera, directe a Barcelona en 10 minuts.

Per carretera es pot travessar el Parc Natural de Collserola per la carretera de la Rabassada i la de Vallvidrera i anar a parar a Sant Cugat des de la ciutat de Barcelona.

Renfe Rodalies Sant CugatSant Cugat està ben connectada per transport públic amb les poblacions de l’entorn, tant per tren, com per autobusos interurbans.
Rodalies RENFE té una parada a la ciutat, i a través de la línia R8 es connecta amb les estacions internacionals de Sants i de França.

Més informació

Tren FGC

Diferents línies de ferrocarril d’FGC (S1, S2, S5 i S55) apropen Barcelona i Sant Cugat, amb parada a les principals estacions de Barcelona.
El trajecte Barcelona – Sant Cugat té una durada d’uns 20 minuts.
Consulteu-ne els horaris:

Més informació

Aeropuerto de barcelonaL’aeroport de Barcelona està situat a 26 km (uns 30 minuts en cotxe) i ofereix tot tipus de connexions nacionals i internacionals.
El servei de transport a l’aeroport es pot fer mitjançant taxi o a través del transport públic des de la ciutat de Barcelona. L’Aeroport de Girona – Costa Brava és a 87 km i es troba a menys d’una hora per autopista.

Aer. Barcelona
Aeroport Girona 

port de BarcelonaBarcelona compta amb un dels ports de creuers internacionals més importants del món. Des del centre de la Ciutat Comtal, en pocs minuts s’arriba a Sant Cugat.

Més informació
com arribar-hi a sant cugat