Marilyn in New York. Side by Side. Nova exposició

A partir del dissabte 5 de maig fins al 9 de setembre podrem fer un recorregut fotogràfic pel New York de la mítica actriu Marilyn Monroe. Gràcies a la tenacitat de l’artista Frederic Cabanas, un dels més reconeguts estudiosos en l’àmbit internacional de Marilyn, que ha dissenyat aquesta exposició única titulada Marilyn in New York. Side by Side. Coneixerem la ciutat dels gratacels a través dels llocs que li agradava freqüentar a Marilyn Monroe, aquells racons que ella considerava especials. A través d’aquesta exposició podrem adonar-nos de l’evolució de la ciutat que va viure Marilyn i de l’actual New York. Una relació d’amor entre una gran metròpoli i una artista mítica.

marilyn monroe exposicion museo hay alfarero


L’exposició temporal la podem gaudir a la Casa Museu – Cal Gerrer
situada en ple centre de Sant Cugat, al costat del Monestir de Sant Cugat.  La Casa Museu alberga durant tot l’any una sala dedicada a Marilyn Monroe, en la qual es repassa la seva biografia a través dels seus objectes personals i fotografies mítiques. També podrem veure la biblioteca més important del món dedicada a Marilyn Monroe, ja que recull un total de 2.000 publicacions.

Visites guiades per l’expert Frederic Cabanas

Els diumenges 20 de maig i 15 de juliol, a les 12 h, es realitzaran les visites comentades de la mà de l’expert Frederic Cabanas. No us les podeu perdre, ja que tindreu davant un dels majors coneixedors de la vida de Marilyn Monroe, tot un privilegi.

Aquestes visites tenen un preu de 8 € (4 € per als Amics del Museu de Cal Gerrer)

Informació d’utilitat per veure l’exposició de Marilyn Monroe

Dates​: a partir del 5 de maig
Projeccions del film de Frederic Cabanas Nova York, vestigis de la Marilyn. Dissabtes, 12 de maig, 30 de juny i 14 de juliol a les 19 h. L’entrada és lliure
Lloc​: carrer Santiago Rusiñol, 60 (a la plaça d’Octavià, coneguda també com la plaça del Monestir de Sant Cugat)
Telèfon
: ​93 544 18 34
Horari d’estiu (maig – setembre)
:
De dimarts a divendres: de 10.30 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes: de 10.30h a 15 h i de 17 h a 20.30 h
Diumenges i festius: de 10.30 h a 15 h ​
Preu d’entrada al museu:​
Tarifa general: 6 €
Tarifa per santcugatenses: 5 €
Tarifa de grups (de 6 o més persones): 4 € c.o.
Tarifa reduïda: 4 € (nens entre 5 i 12 anys, pensionistes i minusvàlids)
Web: fundaciocabanas.org

Reserva la teva entrada