Tria entre tres activitats gratuïtes els dies 10 i 11 d’octubre. Places limitades. Apunta-t’hi!

Participem en la gran festa del patrimoni cultural, les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), impulsades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. Formen part de les European Heritage Days que tenen lloc cada a any a 50 estats membres de la Convenció Cultural Europea els mesos de setembre i octubre. Enguany celebrem els 30 anys de les EP amb una edició especial #30anysJEP

Et proposem tres visites guiades gratuites per al cap de setmana del 10 i 11 d’octubre. Són una bona combinació de cultura, història i naturalesa. Solament has d’inscriure’t en el formulari corresponent de cada activitat. Afanya’t, les places s’acaben ràpidament.

El parc del Torrent de Ferrussons i el parc del Pont de Can Vernet

En aquesta màgica visita comentada podràs descobrir com la naturalesa del torrent s’endinsa a la ciutat. Passejant, coneixerem el gran valor natural i el testimoni de com era l’entorn en temps remots.

La visita et permetrà conèixer la biodiversitat i sentir els ocells que han triat viure en aquest paratge. Caminaràs entre pollancres, pins i roures, i travessarem ponts i rieres. Per uns moments, oblidaràs que et trobes enmig d’una ciutat.

INFORMACIÓ

Data: Dissabte, 10 d’octubre a les 11 h
Lloc de sortida: Parc del Torrent de Ferrussons (avinguda de Can Magí)
Durada: 1.45 h
Gratuït

ENTRADES EXHAURIDES

Monestir de Sant Cugat, el més poderoso del Comtat de Barcelona

Esglesia Monestir de Sant Cugat

Els matins es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l’interior del Monestir de Sant Cugat i de l’Església.

Descobriràs la història del Monestir més poderós del Comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic Claustre, el més important d’Europa en escultura romànica.

INFORMACIÓ

Data: Dissabte, 10 d’octubre a les 10 h
Lloc de sortida: Oficina de Turisme, Plaça d’Octavià, 10.
Durada: 1.30 h
Gratuït

ENTRADES EXHAURIDES

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells 

Visites guiades monestir sant cugat

El Claustre del Monestir de Sant Cugat és el lloc on les pedres parlen. La visita que proposem no té guions previs, solament algunes regles de joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l’eix fonogràfic dels capitells del Claustre.

És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva per al grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que el guia explicarà.

INFORMACIÓ

Data: Diumenge, 11 d’octubre a les 12 h
Lloc de sortida: Oficina de Turisme, Plaça d’Octavià, 10
Durada: 1 h
Gratuït

ENTRADES EXHAURIDES