VE DE GUST

Els sabors, les textures, les aromes, els productes de proximitat, la cultura i el bon clima són els ingredients de la gastronomia dels restaurants de Sant Cugat. La cuina catalana, reconeguda mundialment, és representada a molts restaurants de la ciutat, però també hi trobaràs bones representacions de gastronomia internacional. No et serà tan fàcil escollir, ja que a més de bones ofertes gastronòmiques, hi ha indrets de tota mena, alguns d’ubicats en ple centre i d’altres al mig de la natura, a Collserola.
Per posar-t’ho una mica més fàcil consulta els restaurants de Sant Cugat a TripAdvisor.

  • Restaurant Matilda
  • Pa amb tomàquet
  • Gastronomia a Sant Cugat, terrasses
  • Restaurant

TOMÀQUET MANDÓ

El tomàquet mandó és una varietat tradicional que es caracteritza per ser un fruit gran, ple, saborós, de forma esfèrica-aplanada i de pell fina amb coloració vermellosa-ataronjada. La varietat de tomàquet és autòctona del Parc Natural de Collserola, on la Masia de Can Mandó ha conservat el cultiu durant generacions. La recuperació i l’impuls del producte, mantenint la seva qualitat i puresa original, ha estat possible gràcies a l’esforç de la pagesia local, juntament amb la col·laboració del Parc. El tomàquet de Collserola es ven en alguns punts del Baix LLobregat i el Vallès.

La Xarxa de Productes de la Terra, ha denominat el tomàquet mandó com un “producte singular”. Això vol dir que aquest tomàquet destaca per les seves característiques úniques que el distingeixen de la resta, com la qualitat, la tradició i l’arrelament al territori. 

Punts de venda a Sant Cugat: 

  • Can Domènec 
  • L’ortiga / Can Montmany 
  • La Rural de Collserola