La Festa Major de Sant Cugat ve plena de música i d’activitats per a totes les edats. Aquest any 2019 gaudiràs d’un programa de Festa Major molt complet amb moltes activitats repartides pels diferents carrers, places i escenaris de la ciutat.

La Festa Major de Sant Cugat comença el dia 27 de juny,  i finalitza el dia 30

Descarrega’t el programa complet de la Festa Major de Sant Cugat 2019, amb totes les activitats, actuacions i horaris.

 

Els espais de la Festa Major de Sant Cugat 2019

Espai d’Arrel, la tradició i la cultura catalana

Les activitats més significatives de la cultura popular i  tradicional catalana són la base de la Festa Major de Sant Cugat. No et perdis el tradicional ball propi de la ciutat,  el Paga-li Joan, conegut com el ball del vano i el ram, es realitza  la tarda del 29 de juny, el dia de Sant Pere. Altres manifestacions populars programades són els Bastoners, els Castellers, els Diables, l’Esbart, els Gegants, els Trabucaires,  música i balls tradicionals catalans.
L’espai Arrel està situat  a la Plaça d’Octavià i plaça de l’Om, i se celebran activitats des del 27 de juny fins al 30 de juny.

DesPlaça Jove

Al Parc de Ramon Barnils, del 27 al 29 de juny,  hi ha un munt d’activitats, concerts, exhibicions i molt més per als i les joves. Aquest any Enguany recuperem
la Dance Zone, l’espai per a la música electrònica.

Plaça del Jazz

Jazzenviu presenta una programació diversa i de qualitat a l’històric Celler Modernista de Sant Cugat, els dies 29 i 30 de juny.

Caseta del CPA

Varietat de tapes andaluses, balls folklòrics i concerts és la proposta del carrer de Josefina Mascareñas, del 27 al 30 de juny.

FMA, la XI Festa Major Alternativa

La Festa Major Alternativa se celebra del 27 al 29 de juny, a la rambla del Celler amb el carrer les Bòbiles.  Demaneu més informació a alternativessantcugat@gmail.com

Food&fun en família

Un munt de propostes lúdiques per a la família  amb les food trucks, una combinació perfecta per als petits i grans. Food&fun està ubicat al Parc Central, del 29 de juny, de 13 a 00 h
30 de juny, de 18 a 00 h

Xiringuito U d’octubre

Nou espai  amb foodtrucks, cervesa artesana local i les interessants, activitats, degustacions i música al carrer
T’esperem a la plaça de l’1 d’Octubre, del 27 al 30 de juny, a partir de les 18,30 h.

L’esport al carrer

Tot un ventall d’activitats  al Parc de Can Vernet per a tota la família, i també un espai per a joves com a novetat, del 28 de juny, de 17.30 a 22 h fins al 29 de juny, d’11 a 14 h i de 17.30 a 22 h.

Fira d’atraccions

Vine a gaudir de les atraccions al Camí Vell de Sabadell, els dies 27,28, 29 i 30. L’horari és dijous 27, de 17 a 00 h
divendres 28 i dissabte 29, de 17 a 02 h i diumenge 30, de 17 a les 00 h

Claustre del Monestir

Coneix el Claustre del Monestir de Sant Cugat i la seva història a través de les visites guiades, tallers per a la família i música de cambra.  Vine els dies  29 i 30 de juny, de 10 a 13.30 h i de 15 a 20 h.

La plaça de la Dansa

Totes les tardes la plaça de Can Quitèria es converteix en l’espai d’exhibicions, classes, concerts i balladors de tot arreu.

Les actuacions més destacades del cartell de la Festa Major de Sant Cugat.

Descarregat l’app i el programa per estar informat!

Amb l’APP et faràs la festa a mida!

Descarrega-te-la, marca els teus preferits i viu-la minut a minut!

L’app t’avisarà quan comencin les teves activitats preferides.

App store

Google Play

L’Oficina de Turisme, el punt d’informació permanent de la Festa Major de Sant Cugat

A l’Oficina de Turisme hi trobareu els programes de mà de la Festa Major de Sant Cugat. El programa també està disponible en braille i de lectura fàcil.  Trobareu tota la informació de les activitats, les bases de participació en els concursos, les inscripcions a algunes activitats i els canvis de programació que es produeixin.

L’horari d’informació de l’Oficina de Turisme és de 10.30 a 14 h i de 17.30 a 22 h.

El programa de mà de la Festa Major també el podeu trobar a la Casa de Cultura, a l’Ajuntament i a altres dependències municipals.

Aconsegueix el barret de la Festa Major de Sant Cugat

Des del Punt d’informació podràs aconseguir:

  • El pack per participar en l’Holi Festival.
  • El barret de palla per no passar calor, només per 2 euros!!

Participa en el V Concurs Instagram de la #FMsantcugat!

Et convidem a participar en el V Concurs I N S T A G R A M de la #FMsantcugat. La fotògrafa oficial de la Festa Major decidirà la foto guanyadora entre totes les que tinguin
el hashtag #concursFM19.

Moure’t per Sant Cugat en la Festa Major

Durant els quatre dies de Festa Major les àrees blava i verda seran gratuïtes per a tothom.  Es reforcen els serveis de bus llançadora per accedir al centre de la ciutat. Aquest servei funcionarà cada dia de la Festa Major i amb horaris adaptats a les activitats.

Fes el teu pla de Festa Major.  T’hi esperem!

Més informació a santcugat.cat