Un nou cicle musical arriba a Sant Cugat amb la millor música de cambra, tota una proposta musical de qualitat amb joves talents ja consolidats. Aquest cop podreu gaudir de la bona música als centres municipals d’art i a la Sala Clavé fins al febrer del 2022. Esteu preparats?

Cicle de música “Cambres Singulars”

cambres singularsUn total de 5 concerts de música de cambra, entre octubre i febrer, conformen una programació amb joves talents ja consolidats. Dins del programa Viu la Clàssica a Sant Cugat, la ciutat estrena, el pròxim 23 d’octubre, un nou cicle de música clàssica de cambra en petit format amb el títol “Cambres Singulars”. Aquesta proposta oferirà un total de 5 concerts en espais innovadors, on habitualment no sona la música.

La Casa Aymat, el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, el Centre d’Art Maristany i la Sala Clavé a La Unió Santcugatenca seran els escenaris dels concerts programats entre octubre 2021 i febrer 2022. Tota una experiència musical en espais emblemàtics i no tan coneguts de la ciutat, no t’ho pots perdre!

 1. Preu: 8 €
 2. Hora: 20 h
 3. Espai: 1 dissabte al mes a un dels diferents recursos culturals i artístics de la ciutat.

Les entrades es poden adquirir a través de santcugat.cat. En aquells espais d’art amb una exposició vigent, el concert anirà acompanyat d’una visita guiada mitja hora abans i inclosa en el preu de l’entrada.

Coneix el programa de Cambres Singulars

Dissabte, 23 d’octubre – 20 h – Casa Aymat

 • Eulàlia Fantova, mezzosoprano
 • Jordi Reguant, clavicèmbal

Dissabte, 20 novembre – 20 h – Centre Grau-Garriga d’Art tèxtil Contemporani

 • Eudald Buch, piano
 • El concert inclou la visita guiada, a les 19:30 h, a l’exposició “La puntada subversiva”

Dissabte, 11 de desembre – 20 h – Centre d’Art Maristany

 • Windu, quartet de flautes de bec
 • El concert inclou la visita guiada, a les 19:30 h, a l’exposició “Pas mal”

Dissabte, 15 de gener – 20 h – La Unió – Sala Clavé

 • Mireia Tarragó, soprano
 • Carmen Santamaria, piano

Dissabte, 19 de febrer – 20 h – Centre Grau-Garriga d’Art tèxtil Contemporani

 • Àlvaro Toscano, guitarra
 • El concert inclou la visita guiada, a les 19:30 h, a l’exposició “La puntada subversiva”

Maria Canals porta cua a Sant Cugat

El Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Cugat s’han proposat d’omplir de pianos de cua el centre de la ciutat. És una iniciativa lúdica i diferent per tal d’acostar aquest instrument sovint titllat d’elitista i tancat en escoles i auditoris, a grans i petits, virtuosos o curiosos.

Dissabte 16 d’octubre, durant tot el dia, els vianants es trobaran amb 3 pianos a peu de carrer a la plaça Lluís Millet, a la plaça d’Octavià i al carrer de la Creu. Aquells que ho vulguin els podran tocar, provar i gaudir de la música al carrer.

A les 18 h, al piano de la pl. Octavià un pianista guardonat en el prestigiós concurs Maria Canals interpretarà un petit recital.

cambres singulars