Aquest any, TripAdvisor ha distingit 23 espais de Sant Cugat del Vallès amb el seu certificat d’excel·lència, una distinció que reconeix la suma d’elogis i altes qualificacions dels lectors.

TripAdvisor és el principal portal web del món en què restaurants, cafeteries, museus, atraccions, allotjaments o destinacions es donen a conèixer entre els viatgers. En l’actualitat hi ha més de 7 milions d’empreses o llocs amb fitxa en aquest web que és consultat per prop de 400 milions de visitants únics al mes.

Els llocs d’interès de Sant Cugat reconeguts amb el certificat d’excel·lència són: el Monestir de Sant Cugat i Mercantic; els dos hotels, AC Hotel Sant Cugat y Hotel Sant Cugat; i 19 restaurants: Mezzanotte, Masia Can Vilallonga, Sugoi, Masia Can Jané, Vulcano, Margotin, Materia Prima, Piccola Cucina Italiana, Il Fornetto, La Rampa, Izakaya, Vadebacus, Dakidaya, Pizzeria La Bota, Kitsune Sushi Bar, L’antic de la plaça, Smart Bar, El Vi de Déu i 9 Reinas.

Què són els certificats d’excel·lència de TripAdvisor?

Aquest guardó es va crear el 2010 i és un reconeixement que s’atorga als negocis d’hostaleria que presten un servei de qualitat de manera sistemàtica. Poden optar al certificat d’excel·lència a TripAdvisor allotjaments, establiments de restauració, companyies aèries, lloguers de vacances i les atraccions de tot el món. Perquè un lloc o una empresa rebi un certificat d’excel·lència, ha de mantenir una puntuació general a TripAdvisor de quatre sobre cinc, com a mínim; comptar amb una quantitat mínima d’opinions, i disposar d’un perfil a TripAdvisor que tingui una antiguitat mínima de dotze mesos.

pagina tripadvisor Sant Cugat

Les xifres de Sant Cugat a TripAdvisor

En els últims mesos, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha apostat per tenir més presència a TripAdvisor  i, per això, ha publicat articles, esdeveniments i grups a través dels quals el viatger, però també el local, pot descobrir tots els reclams culturals i turístics que ofereix la ciutat.

A data d’avui, a TripAdvisor hi ha 9 allotjaments de Sant Cugat del Vallès que sumen 1.106 opinions; 27 allotjaments de vacances amb 27 opinions; 45 interessos turístics que acumulen 734 ressenyes; 253 restaurants amb 13.711 opinions, i un fòrum amb 3 publicacions.