ELS 10 IMPRESCINDIBLES
MONESTIR DE SANT CUGAT
ALLOTJAMENT
PLÀNOL TURÍSTIC
DESCÀRREGUES
EXPERIÈNCIES I PROMOCIONS

 Visita segura

Vine a veure el Claustre del Monestir de Sant Cugat, el Museu del Monestir i la botiga física. Estarem encantats que vinguis a fer-nos una visita! Visita segura. Tot a punt

Visita segura monestir de sant cugat

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

AL COSTAT DE BARCELONA

Sant Cugat del Vallès,
Saber viure!

Hi ha una ciutat al costat de Barcelona on el temps s’atura, on la gent passeja tranquil·la sense aglomeracions. T’agradaria viure així? Doncs has de venir a gaudir de la nostra ciutat. Et convidem a descobrir-la.

Què visitar a Sant Cugat?

Què et ve de gust? Tenim tots els ingredients perquè puguis passar un cap de setmana a Sant Cugat. La visita imprescindible del Monestir de Sant Cugat, amb un dels millors claustres romànics d’Europa la pots combinar amb l’exposició permanent sobre la mítica Marilyn Monroe, ja que també es troba a la plaça Octavià. A Sant Cugat podràs descobrir un mercat vintage i d’antiguitats molt especial, Mercantic.  També pots fer  una bona passejada per Collserola amb un bon dinar o apropar-te al centre per degustar un bon àpat i fer unes quantes compres.

Què visitar a Sant Cugat?

Què et ve de gust? Tenim tots els ingredients perquè puguis passar un cap de setmana a Sant Cugat. La visita imprescindible del Monestir de Sant Cugat, amb un dels millors claustres romànics d’Europa la pots combinar amb l’exposició permanent sobre la mítica Marilyn Monroe, ja que també es troba a la plaça Octavià. A Sant Cugat podràs descobrir un mercat vintage i d’antiguitats molt especial, Mercantic.  També pots fer una passejada per Collserola amb un bon dinar o apropar-te al centre per degustar un bon àpat i fer unes quantes compres.

El Monestir de Sant Cugat
EL MONESTIR DE SANT CUGAT
Mercantic
REMENAR I RECORDAR A MERCANTIC
Collserola
RESPIRAR A COLLSEROLA
Marilyn Monroe
DEIXAR-TE SEDUIR PER MARILYN
Gastronomia a Sant Cugat
ASSABORIR CADA MINUT
Compres carrer Sant Cugat
COMPRAR I PASSEJAR

Sant Cugat, excursions a prop de Barcelona

Pots comprar un combinat a molt bon preu o una visita. Però si el que t’agrada és anar per lliure, tens diferents rutes on escollir,  pots visitar el Monestir amb una audioguia i voltar per Sant Cugat acompanyat del plànol turístic de la ciutat, que et pots descarregar.

T’HO POSEM FÀCIL
Audioguia del Monestir de Sant Cugat del Vallès

Audioguia del Monestir

Fes un recorregut al teu aire pel conjunt monàstic gràcies a l’audioguia. Coneixeràs el poder del Monestir al Comtat de Barcelona i en la història de Catalunya, qui eren els monjos que hi van viure i com vivien. Descobriràs els aspectes arquitectònics més rellevants i la importància artística de l’Església i del seu Claustre, considerat un dels millors d’Europa.

Rutes i visites turístiques de Sant Cugat del Vallès

Rutes i visites de Sant Cugat del Vallès

Tens la possibilitat de realitzar diferents rutes i visites que combinen la natura i la cultura, i les pots fer al teu aire o guiades.

Plànol Turistic de Sant Cugat del Vallès

Plànol turístic

Descarrega’t el plànol turístic, amb tota la informació pràctica que necessitaràs per gaudir de la teva visita o estada. De ben segur que t’ajudarà a planificar el teu viatge.

PRODUCTOS TURISTICOS VISIT SANT CUGAT

Promocions de paquests turístics Sant Cugat del Vallès

T’hem preparat uns combinats perquè gaudeixis del millor de la ciutat al millor preu. Tours en bicicleta elèctrica o passejades per descobrir el Parc Natural, el Monestir de Sant Cugat, els secrets de Marilyn i l’oferta comercial i d’oci de Mercantic. Pots comprar-los en línea a BCNShop o alguns amb bitllet combinat a les estacions d’FGC

PRÒXIMAMENT